Amiben jók vagyunk

Mégis mit tudunk nyújtani?

Egy teljesen újfajta tanítási mechanizmust képviselünk. Meglátásaink szerint a közoktatásban tanuló diákok nagy része egy bizonyos szinten képes egy témakört megtanulni és átlátni, az iskolákban található pedagógusok közreműködésével.

Rengetegen képesek egy bizonyos szintre eljutni, mikor a követelményeket el kell sajátítani, azonban a tanulók nagy része egy idő után megtorpan. Ennek oka sokmindenben keresendő lehet: a tanár, vagy a tanuló gyengeségei, esetleg módszertani hibák.

Rengetegen például nem képesek arra, hogy a tudásukat szisztematikusan át tudják adni egy számonkéréskor. Hogyan kellene a gondolatainkat megfogalmazni? Mire kell formailag odafigyelni egy feleletnél, vagy egy esszénél? Sok diák akár tizen pontokat veszít egy dolgozatnál vagy az érettségin, pusztán emiatt.

Mi ebben nyújtunk igazi segítséget. 1500 tesztkérdésünkkel, és a rájuk adott válaszokkal képbe kerülhetsz a legfontosabb tényekkel, melyek a történelemhez és a követelményrendszerhez kapcsolódnak. Részletes tipplistát adunk arra vonatkozóan, hogy hogyan írj esszét, és hogy hogyan felelj, milyen technikákat érdemes alkalmazni a számonkéréskor Kidolgozott feleleteket és tételeket is biztosítunk.

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Néhány érv mellettünk

Bizonyára sokféle online oktatási platform létezik - mégis miért érdemes minket választani, nálunk tanulni?

1500+ felkészülést segítő kérdés

Több, mint 1500 felkészülést segítő kérdéssel várunk, melyek elősegítik a komplex tananyagra való rálátást.

Online tanulófelület

Akár a mobilodról is megnyithatod, buszon, hazafelé menet, vagy használhatod bármikor, amikor neked jól esik.

Garantált fejlődés

Garantáltan fejlődni fogsz! Nálunk nem kerül több tízezer forintba a felkészülés. Mindössze néhány magánóra áráért csatlakozhatsz.

Kidolgozott tételsorok

Kidolgozott érettségi tételsorainkat bármikor használatod készülésre, melyek speciálisan a követelményekhez igazodnak.

99% tananyag lefedettség

Minimum 99% tananyag lefedettséget nyújtunk, minden témakör, amely az érettségi vizsgán előjön, szerepel tudástárunkban.

Készségfejlesztés

Megtanítunk esszét írni, felelni. Megmutatjuk a leggyakoribb hibákat, melyeken tucatnyi pontot szoktak veszíteni.