Rólunk

Kiváló online oktatás - minden iskolásnak

Miért a SuliPro?

Online oktatási platformunk különlegessége, hogy kifejezetten olcsón, akár egy magánóra díjáért nyújtunk olyan tudást, ami hatalmas segítséget nyújthat egy általános iskolai tanulónak, érettségizőnek vagy gimnazistának

Minden tananyagunkat úgy állítjuk össze, hogy az adott témakör minden egyes elemére kitérjünk, illetve, a leggyakoribb típusfeladatok előkerüljenek. 

Kifejezetten az iskolai elvárásokhoz igazodunk. Ugyan, ki szeretne könyvekből tanulni, mikor interaktív, szórakoztató, online tanulás is lehetséges

Gyakorlatorientáltság

Teljes témakör feladettség

Az elvárásokhoz igazodva

Igazi minőség - megfizethető áron

Miért ilyen olcsó?

Habár a legtöbb online oktatási platform Magyarországon színvonalas oktatást nyújt, ezek általában drágán érhetők el. Az áruk jellemzően több tízezer forintnál kezdődik, ami egy átlag szülő számára talán megfizethetetlen. 

Az olcsó ár oka, hogy a platform elsősorban arra törekszik, hogy minden közoktatásban tanuló diák megkaphassa a megfelelő segítséget, amire szüksége van. 

Tanárok és pedagógusok állították össze

Online kurzusainkat tanárok és pedagógusok állították össze, akik több éves, vagy akár évtizedes tanítói tapasztalattal rendelkeznek. Pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy mit várnak el egy felvételiző diáktól, mit kérdeznek egy témazárón, vagy mik a követelmények az érettségin. 

Tanulj szórakoztatóan!

Interaktív tanulás

Ugyan, mégis ki szeretne unalmas könyveket bújni, és azokból tanulni? Ma már az online tanulás a nyerő. Kutatások szerint sokkal könnyebben lehet tanuni például videókkal, online kvízekkel, szórakoztató, játékos feladatokkal.

Amellett, hogy szinte minden megvásárolható felkészítő kurzusunk teljes témakörlefedettséget nyújt, játékos feladatokkal várjuk hallgatóinkat, és a gyakori típusfeladatokra is igyekszünk megtanítani. 

5 érv mellettünk