5 érv mellettünk

Mivel nyújtunk többet, mint más oktatási oldalak?

Nagyon sokan kérdezték már tőlünk, amikor a honlapunkra látogattak: mégis mivel nyújtunk mi többet? Mivel vagyunk jobbak, mint más oktatási oldalak, vagy a legtöbb platform, ami online tanulásra nyújt lehetőséget? Ezeket foglaltuk össze 5 rövid pontban.

1. Kifejezetten a követelményekhez igazodunk

Megvásárolható csomagjainkat kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy azok igazodjanak az iskolában, érettségi vizsgán támasztott követelményekhez. Minden témakört érintünk, ami az iskolai tananyag részét képezi az adott tantárgyból.

2. A témazáró dolgozatok és az érettségi hangulatát adják vissza

Kifejezetten úgy állítjuk össze a tananyagainkat, hogy azok az érettségi és az iskolai számonkérés hangulatát tükrözzék.

3. Mindössze egy magánóra díjáért 

A legtöbb kurzusunk annyi pénzért vásárolható meg, mint amennyiért egy magántanár egyetlen színvonalas órát adna egy diáknak.

4. Tanárok állították össze 

Kizárólag olyan emberek vettek részt a platform tananyagainak összeállításában, akik tanári diplomával rendelkeznek és több éves tanítási gyakorlatot tudhatnak a hátuk mögött.

5. Igyekszünk a tanárok számonkérését visszatükrözni 

Rengeteg ingyenes, vagy fizetős tanfolyammal az a probléma, hogy nem tükrözi vissza igazán, hogy a számonkéréskor mit fognak kérdezni és milyen formában. Mi 100%-ban a tanárok szokásos elvárásaihoz igazodunk.